BMW MINI Rolls-Royce

Primul Rolls-Royce Motor Cars Master Technician din România

03.12.2019

Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti anunţă cu mândrie obţinerea primei certificari “Rolls-Royce Master Technician”, pentru tehnicianul Gelu Voinea. În vederea îndeplinirii acestui obiectiv extraordinar. Gelu şi-a consolidat cunoştinţele practice şi teoretice timp de 5 ani, urmând o serie de cursuri de specializare la fabrica Rolls-Royce Motor Cars din Goodwood - West Sussex, cursuri on-line sau instruire zilnică, la locul de muncă. Efortul şi determinarea lui Gelu au fost supervizate şi validate de instructorii Rolls-Royce Motor Cars pe parcursul întregului proces de certificare.

Gelu Voinea s-a alăturat echipei Rolls-Royce Motor Cars Service București în urmă cu aproximativ 10 ani, ca ucenic. El a ajuns la cel mai înalt nivel al carierei sale de tehnician, prin acreditarea Master Technician, fiind singurul certificat in sud-estul Europei. În vârstă de 38 de ani, Gelu locuieşte în Bucureşti împreună cu soţia şi copilul său. “Mi-am propus să obţin această certificare de când am început să lucrez pentru Rolls-Royce.”, a spus Gelu, continuând: “După ce am parcurs acest proces extrem de dificil, îndeplinind standardele cu cel mai înalt grad de exigenţă, sunt extrem de mândru.”

“Investim continuu în business-ul nostru pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel numărului tot mai mare de autovehicule Rolls-Royce din România şi din regiune. În acest moment recrutăm încă un tehnician pentru service-ul din Bucureşti.”, a declarat Michael Schmidt, Preşedinte Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti, Rolls-Royce Motor Cars München şi Automobile Bavaria. El a subliniat: “Cheia succesului constă în pasiunea și dăruirea oamenilor care reprezintă această marcă sinonimă cu luxul suprem. Sunt încântat şi mândru de certificarea obţinută de Gelu, deoarece demonstrează preocuparea noastră pentru atingerea perfecțiunii şi disponibilitatea lui de a depune mereu eforturi suplimentare pentru satisfacţia clienţilor noştri.”

Gelu Voinea îşi desfăşoară activitatea la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti, din Şoseaua Bucureşti – Ploieşti 53 A, Sector 1.

 

- Sfârşit -

 

Note pentru editor:

Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti îşi desfăşoară activitatea la adresa Şos. Bucureşti – Ploieşti 53A, Sector 1, 013685.
Un service autorizat are dreptul să efectueze toate lucrările de reparaţii și întreţinere pentru automobilele Rolls-Royce.

Cel mai apropiat dealer Rolls-Royce Motor Cars se află la München, al cărui propietar este, de asemenea, Michael Schmidt, prin compania Schmidt Premium Cars.

 

Informații suplimentare

 

Rolls-Royce Motor Cars

Puteți găsi toate comunicatele și kiturile de presă Rolls-Royce Motor Cars, precum și o gamă largă de fotografii de înaltă rezoluție și imagini video pe website-ul media: www.press.rolls-roycemotorcars.com

Contact media: Frank Tiemann - frank.tiemann@rolls-roycemotorcars.com

 


Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti

 

Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti pe Facebook https://www.facebook.com/Rolls-Royce-Motor-Cars-Service-Bucharest-2066278683592718/

 

Contact: +40-(0)-21-200-62.63