BMW MINI Rolls-Royce

Primul BMW X2 din istorie este vedeta sesiunilor de test drive la Zilele Porţilor Deschise Bavaria Cars – Automobile Bavaria Arad, între 7 si 9 iunie.

07.06.2018

Arădenii pot testa şi descoperi tehnologia de ultimă generaţie a primului model BMW X2, timp de trei zile, alături de multe alte modele din gama BMW şi MINI, la Zilele Porţilor Deschise Bavaria Cars Arad, eveniment desfăşurat în perioada 7-9 iunie la sediul Bavaria Cars.


Creştere cu 20% a vânzărilor de autoturisme BMW în Arad, în primele 5 luni ale anului 2018, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


Creştere cu 30% a cifrei de afaceri BMW Service piese şi manoperă în acelaşi interval.

În cadrul Porţilor Deschise Bavaria Cars Arad, clienţii BMW din oraş şi împrejurimi vor beneficia de cele mai noi oferte BMW Service de sezon, cu reduceri promoţionale.

 

Zilele Porţilor Deschise Bavaria Cars Arad, 7-9 iunie.

În cadrul evenimentului Zilele Porţilor Deschise, desfăşurate în perioada 7-9 iunie, Bavaria Cars Arad prezintă clienţilor şi pasionaţilor BMW, noul model BMW X2, alături de multe alte modele din gama BMW, MINI şi gama de motociclete BMW Motorrad, împreună cu servicii premium dedicate posesorilor BMW: servicii de întreţinere şi reparaţie, servicii de buy-back şi trade-in pentru vehicule noi şi rulate, piese de schimb şi accesorii de origine BMW şi oferte speciale BMW Service, dedicate fiecărui tip de client. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să testeze primul model BMW X2 din istoria mărcii, care combină formele dinamice şi proporţiile reduse ale unui coupé, cu construcţia robustă a unui model BMW X, şi să beneficieze de ultimele oferte BMW Service, preţurile promoţionale pentru autovehicule rulate, catering, tombolă şi multe alte surprize, doar pe durata evenimentului.

 

“Pentru al 3-lea an consecutiv, ne bucurăm să sărbătorim din nou alături de arădeni, în cadrul acestui eveniment devenit practic o tradiţie, atât prezentarea celui mai nou model BMW, cât şi inovaţiile aduse de noile standarde BMW Service, ce accentuează caracterul premium al experienţei clientului si conferă capabilităţi de ultimă generaţie pe zona electrică şi digitală.

Totodată, dorim să subliniem perrformanţele deosebite înregistrate de echipa Bavaria Cars Arad, care se situează pentru al doilea an consecutiv în topul grupului Automobile Bavaria, cu creşteri de 20% a vânzărilor şi de 30% a cifrei de afaceri piese şi manoperă BMW Service în primele 5 luni ale anului, acestea bazându-se în continuare pe o calitate exemplară a serviciilor oferite.

Calitatea, varietatea şi caracterul inovator al produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri, atât din punct de vedere vânzare cât şi  post-vânzare, reprezintă mai mult ca niciodată motorul dezvoltării noastre”. a declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

 

„Bavaria Cars Arad este unul dintre centrele importante de vânzări auto rulate din cadrul grupului Automobile Bavaria. Cu 40 unităţi livrate în primele 5 luni ale acestui an, dealerul Bavaria Cars -Automobile Bavaria Arad, a crescut cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. În centrul de competenţă vânzări BMW şi MINI rulate, oferim garanţie de până la 24 de luni pentru autovehiculele comercializate împreună cu soluţii de finanţare leasing financiar, operaţional şi credit auto. Soluţiile de trade-in şi buy-back oferite clienţilor noştri se traduc prin fidelizarea acestora şi prin garanţia unui produs de calitate. Pentru anul 2018 ne propunem o creştere peste media pietei auto premium, creştere garantată de calitatea serviciilor şi produselor comercializate de noi.” a declarat dl. Lucian Vişan, Group Used Cars Sales Director, Automobile Bavaria Group.

 

Automobile Bavaria Group, prin BavariaUsed.com oferă peste 500 de vehicule în stocul de maşini rulate şi a înregistrat o crestere a business-ului la nivel de group cu 10% peste anul 2017 ( volume de vânzări masini rulate ) peste media de creştere a segmentului premium din România, estimată conform datelor publice la 8%. BavariaUsed.com oferă un program de finanţare unic pe piaţa vehiculelor rulate din România prin parteneriatul cu BCR Leasing, piese si accesorii de origine BMW şi MINI, cu un personal calificat şi certificat în vânzări şi service BMW .

 

Service-ul BMW Bavaria Cars Arad este echipat cu patru posturi pentru mecanică, un post de diagnoză computerizată, un post de geometrie roţi computerizată, două posturi de pregătire vopsitorie, două posturi de tinichigerie şi o cabină de vopsitorie, precum si toate facilităţile unui  service moto multimarcă si un set de inovaţii aduse de noile standarde BMW Service, ce accentuează experienţa clientului şi noile capabilităţi pe zona electrică şi digitală..

Echipa Bavaria Cars Arad, alcatuită din specialişti experimentaţi şi formaţi a efectuat aproape 1000 de  intervenţii în atelierul BMW Service de la începutul acestui an. Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW - BavariaUsed.com clienţii BMW şi MINI au beneficiat de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

 

 

Obiective pentru piaţa locală in 2018

Reprezentanţa din Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 275 B, face parte din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria, cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Anul 2018 aduce o serie de schimbări şi investiţii importante la nivelul reţelei de dealeri BMW, concomitent cu lansarea mai multor modele complet noi pe piaţă, pentru mărcile BMW şi MINI.

Urmand aceasta linie, pana in toamna acestui an, toti dealerii BMW Automobile Bavaria vor fi certificati BMW i, asigurand capabilitati de ultima generatie in sfera electrica si digitala in toate locatiile Grupului. Aceasta evoluţie este insoţită de remodelarea întregului spaţiu de interacţiune cu clienţii, stabilind astfel un nou standard premium în aceasta zonă.

Pe de altă parte, la finalul anului 2017 am luat decizia de a unifica toţi dealerii BMW sub un singur nume, Automobile Bavaria, astfel încât să putem creşte notorietatea şi vizibilitatea Grupului la nivel national şi pentru a răspunde mai bine cerinţelor de mobilitate şi accesibilitate ale clienţilor noştri.

În urmă cu câteva luni am lansat noul BMW X3, iar acum avem noul BMW X2 în prim plan.

Pentru serviciile de închiriere auto premium oferite prin Bavaria Mobility, noul business de închirieri auto al grupului, am investit 3 milioane de euro, într-o flotă formată exclusiv din modele BMW şi MINI, care cuprinde 80 de automobile. Obiectivul nostru pentru anul 2018 este creşterea la 140 de unităţi a flotei de maşini şi implementarea unor noi servicii cu valoare adaugată pentru clienţi.

Anul acesta avem ca obiectiv principal consolidarea poziţiei de lider în cadrul reţelei BMW din România, prin continuarea investiţiilor în modernizare şi implementarea celor mai noi standarde BMW la nivelul reţelei de service-uri, precum şi lansarea cu succes a noilor modele BMW X2, BMW M5, BMW Seria 8, BMW X4, BMW X5 sau BMW X7 pe piaţa din România.

 

Primul BMW X2 din istorie

Lansat la începutul acestui an, noul BMW X2 a obţinut deja numeroase premii din partea

Designul curajos, fără compromisuri al noului BMW X2 este evident la prima vedere. Acest automobil iese în evidenţă în orice situaţie. Chiar lângă fraţii săi mai mari - BMW X4 şi X6 -, BMW X2 are o prezenţă distinctivă. Principalul factor de diferenţiere este un limbaj de design nou, care combină formele dinamice şi proporţiile reduse ale unui coupé cu construcţia robustă a unui model BMW X.

Pe şosea, BMW X2 are atitudinea unui atlet în forma sa de vârf. Acest lucru este valabil pentru versiunea de bază şi chiar mai mult pentru modelele M Sport şi M Sport X. BMW X2 M Sport X combină elemente de design de la BMW M cu cele ale familiei BMW X. De notat că, pentru prima dată, în lista de preţuri, BMW face trecerea de la linii de design, la modele – M Sport şi M Sport X.

 

Accent pe proporţii dinamice Proporţiile BMW X2 sunt cele care creează o prezenţă expresivă şi dinamică. Modelul este mai scurt şi mai scund cu peste şapte centimetri faţă de BMW X1 - şi totuşi are acelaşi ampatament. Dispunând de console scurte, are şi o linie a acoperişului în stil coupé şi o grafică subţire a geamurilor.

"BMW X2 îmbină cu formele rapide de coupé cu volumele robuste ale unui model X", concluzionează Thomas Sycha, director de design BMW pentru clasa compactă. "A fost important pentru noi să facem ca aceste aspecte aparent conflictuale ale BMW X2 şi caracterul individual al automobilului să poată fi experimentate din orice unghi şi la prima vedere".

 

Un caracter distinctiv care se îndepărtează de scenariul BMW Multe dintre detaliile de design evidenţiază natura autonomă a BMW X2, în timp ce semnalează - simultan şi fără echivoc - apartenenţa sa la familia X. Tradiţionala grilă BMW a radiatorului este doar un exemplu, răsturnând forma trapezoidală obişnuită - acum se lărgeşte de sus în jos. Aceasta este prima dată când detaliul de design apare la un model BMW modern.

Un alt aspect remarcabil, mai tipic pentru un coupé BMW, este plasarea logo-ului mărcii pe montanţii C. Reminiscenţe ale modelelor BMW legendare, precum 2000 CS şi 3.0 CSL, reprezintă un alt element care subliniază aspiraţiile sportive ale BMW X2.

 

Sportivitate pe toate drumurile Numitorul comun al tuturor modelelor BMW X2 este un şasiu îmbunătăţit care transferă agilitatea imensă şi dinamismul motoarelor BMW pe şosea, oferind astfel o bază excelentă pentru o experienţă impresionantă a condusului. Răspunsul automobilului poate fi adaptat printr-o simplă apăsare a comutatorului Driving Experience Control, care permite conducătorilor să aleagă între modul implicit COMFORT, modul ECO PRO de sporire a eficienţei şi modul SPORT. Setarea preprogramată, disponibilă prin modul SPORT, oferă automobilului un răspuns şi mai dinamic al direcţiei şi al sistemului de propulsie.

Dacă este specificată opţiunea Dynamic Damper Control (inclusiv o reducere a gărzii la sol cu 10 mm), suspensia automobilului poate fi ajustată şi mai precis la preferinţele şi cerinţele individuale.

 

Eficienţă excelentă şi aerodinamică de top Motorul diesel de 2,0 litri aflat sub capota modelului BMW X2 xDrive25d generează o putere de 170 kW/231 CP şi un cuplu maxim de 450 Nm. În ciuda faptului că emite doar 139-133 g CO2/km* în ciclul de consum combinat, vârful de gamă diesel pentru BMW X2 ajunge la 100 km/h cu start de pe loc într-un timp impresionant: 6,7 secunde. Ambele motoare diesel sunt conectate cu transmisia Steptronic cu opt trepte. Toate modelele cu transmisie automată pot fi comandate opţional cu clapete de schimbare a vitezelor pe volanul sport, permiţând ca agilul BMW X2 să fie condus într-un mod şi mai sportiv.

Cu un coeficient aerodinamic Cd de doar 0,28, X2 xDrive20d este unul dintre cele mai eficiente aerodinamic modele din întregul segment. Generează o putere maximă de 140 kW/190 CP şi are emisii CO2 de doar 126-121 g/km* în ciuda cuplului de 400 Nm.

 

Despre Bavaria Cars - Automobile Bavaria Arad

Bavaria Cars Arad face parte din Automobile Bavaria Group si activează sub umbrela MHS Holding, entitate formata din trei grupuri mari de companii, care au realizat împreuna în 2017 o cifră de afaceri anuală de 350 milioane euro şi oferă locuri de muncă pentru peste 1100 de colaboratori, operând in 3 ţări, Germania Austria si România.

Automobile Bavaria Group România deţine 12 dealeri BMW, un dealer Motorrad, un dealer Opel, un dealer VW Vehicule Comerciale si unicul service Rolls-Royce din Europa de Sud-Est. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru peste 500 de angajaţi şi a avut o cifră de afaceri anuală de 136 milioane Euro in 2017. Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice. Automobile Bavaria Group este dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”. Automobile Bavaria Group este primul dealer autorizat BMW i  în România, deţinând în prezent 3 astfel de centre de competenţă, la Băneasa, Cluj și Timișoara.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

 

Galerie Foto:

 

 

Automobile Bavaria Group

Cristian Păsărică

Group PR Manager

Tel: + 40 725 351903; 0746 164117

Mail: cristian.pasarica@automobilebavaria.ro