BMW MINI Rolls-Royce

Supercar-ul BMW i8 este prezentat în premieră la MHS Motors Craiova, în cadrul evenimentului “Zilele Porţilor Deschise”.

31.10.2016


MHS Motors Craiova îşi extinde gama de servicii pentru clienţii BMW din Oltenia, graţie investiţiilor majore din acest an pe zona de service.


Supercar-ul BMW i8, câştigător al Engine of the Year Award 2016, prezentat în premieră în Oltenia, alături de cele mai noi modele BMW. Investiţii de peste 100.000 de euro pentru modernizarea atelierelor şi extinderea portofoliului de produse şi servicii oferite la MHS Motors Craiova. Un showroom generos pentru automobilele rulate BMW şi MINI – Bavaria Used Cars.com la Craiova.


Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, prezintă în premieră hibridul plug-in BMW i8 la reprezentanţa BMW din Craiova – MHS Motors. Supercar-ul BMW i8, câştigătorul Engine of the Year Award 2016 poate fi admirat pe durata a trei zile (27 - 29 octombrie), cu ocazia evenimentului “Zilele Porţilor Deschise”, organizat de MHS Motors Craiova. Pe lângă Bmw i8, sunt expuse şi disponibile pentru test drive cele mai noi automobile din gama BMW, printre care şi noul BMW Seria 7, dotat cu tehnologii inovaţoare ce scot în evidenţă noua limuzină de lux.

 

Extinderea operaţiunilor BMW Service în Craiova

“Intenţia noastră pentru locaţia din Craiova este ca aceasta să ofere aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte 12 reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Romania, atât pentru activităţile de vânzare cât şi cele de post-vânzare, şi chiar mai mult de atât. Astfel, în ultimele 12 luni, am investit la Craiova peste 100.000 de euro în modernizarea atelierelor şi extinderea portofoliului de produse şi servicii, mizând pe calitatea, varietatea şi caracterul inovator al acestora. Dorim să ne pastram în linia mărcii BMW pe care o reprezentăm de peste 22 de ani în România şi să oferim clienţilor BMW din regiune siguranţa că la MHS Motors Craiova, singurul service autorizat BMW din Oltenia, vor beneficia de o gamă premium de produse şi servicii, adaptată fiecărei situaţii.” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

 

Automobile Bavaria Group îşi continuă extinderea investiţiilor în service-ul BMW din Craiova pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din regiune. Peste 100.000 de euro au fost investiţi în ultimele 12 luni în scule şi echipamente, au fost instalate 4 elevatoare noi, a fost înlocuit aparatul de geometrie, s-au achiziţionat noi aparate de A/C, iar la începutul lunii octombrie a fost montată o nouă staţie de pregătire-vopsitorie. De asemenea, a fost instalat hotelul de anvelope pentru depozitarea în condiţii optime a roţilor, a fost achiziţionat un nou vehicul pentru serviciul de asistenţă “Service mobil BMW” şi scule speciale în valoare de 20.000 de euro. Service-ul BMW din Craiova acoperă o gamă largă de operaţiuni: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese şi accesorii de origine, service mobil BMW, vehicule de înlocuire, hotel de anvelope, zonă de recepţie vehicul dotată cu elevator. De asemenea, MHS Motors Craiova îşi completează gama de servicii cu “Bavaria Care”, noul serviciu de extensie de garantie destinat clienţilor Automobile Bavaria Group. Atelierul, cu o suprafaţă de 550 mp, este dotat cu un post de recepţie directă, trei posturi de mecanică, un post de diagnoză computerizată, un post de geometrie roţi, un post de tinichigerie, un post de pregătire şi unul de vopsitorie, cabină de vopsitorie şi stand de îndreptat caroserii. Service-ul MHS Motors Craiova respectă toate standardele BMW în materie de procese de lucru, dotări, personal specializat şi certificat de producător. Echipa BMW Service Craiova este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.

 

Showroom BMW rulate în Craiova – BavariaUsedCars.com

Reprezentanţa BMW din Craiova include şi un showroom de vânzări automobile rulate BMW şi MINI. MHS Motors Craiova este unul din cei 13 dealeri ai Automobile Bavaria Group care activează sub brand-ul BavariaUsedCars.com şi deţine un centru de competenţă vânzări maşini rulate BMW şi MINI care oferă servicii de buy-back şi trade-in, automobile cu garanţie de până la 24 luni, cu inspecţie tehnică, istoric de service şi kilometri certificati. MHS Craiova a înregistrat o creştere de vânzări cu peste 35% în anul 2016 faţă de anul 2015 şi are ca obiectiv pentru 2017 vânzarea a peste 70 de unităţi în Craiova.

 

BMW i8 şi BMW Seria 7

“Suntem încântaţi şi onoraţi că putem prezenta în Craiova două modele BMW ce reprezintă vârful de gamă pentru marcă: BMW i8, un concept complet nou de automobil sport care oferă toate avantajele motorului electric inovator, plus tehnologiile motorului cu combustie şi BMW Seria 7, nava-amiral a limuzinelor BMW distinsă, cu prestigiosul premiu World Luxury Car în 2016. Vom continua să aducem şi să punem la dispoziţia craiovenilor cele mai noi modele BMW prin astfel de evenimente, oferind pasionaţilor mărcii oportunitatea de a le testa şi de a descoperi pe viu inovaţia şi tehnologia BMW. Totodată, satisfacţia clienţilor noştri din Oltenia este extrem de importantă pentru noi şi vom urmări în mod constant extinderea şi îmbunătăţirea portofoliului de produse şi servicii MHS Motors.” a declarat dl. Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.

 

BMW i8

BMW i8, este în acest moment cel mai vândut automobil sport hybrid din lume. Anul trecut 5.456 de unităţi BMW i8, model propulsat de combinaţia între un motor termic turbo cu trei cilindri şi un electromotor, au fost vândute în întreaga lume. Tehnologia hybrid plug-in inovatoare a automobilului furnizează o putere totală de 266 kW/362 CP. După victoria în clasamentul general şi două succese la clasă în competiţia de anul trecut a International Engine of the Year Awards, sistemul de propulsie ce echipează BMW i8 a triumfat încă o dată în categoria lui - clasa motoarelor cu capacitatea între 1,4 şi 1,8 litri - la ediţia de anul acesta. Mai eficient - datorită construcţiei uşoare inteligente din carbon şi designului aerodinamic, mai sustenabil - cu tehnologia BMW eDrive foarte eficientă şi materialele reciclabile din interior, fără să scadă dinamica şi aspectul sportive, fără compromis şi oferind plăcere de a conduce şi responsabilitate la nivel optim, BMW i8 este un hibrid plug-in care oferă o experienţă foarte dinamică de condus - cu consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici. De la intrarea sa pe piaţă spre sfârşitul anului 2013, BMW i s-a concentrat exclusiv pe automobilele concepute de la început pentru un condus fără emisii locale. În 2015, vânzările BMW i3 şi BMW i8 au fost mai mari cu aproximativ 66% faţă de anul anterior, cu un total de 29.513 livrări. În faza sa de lansare, marca BMW i şi modelele sale BMW i3 şi BMW i8 au cucerit mai multe premii şi distincţii decât orice alt brand din industria auto.

 

BMW Seria 7

Lansat toamna trecută, BMW Seria 7 stabileşte încă o dată standardele pentru luxul modern şi performanţe, furnizând cel mai înalt nivel de rafinament al condusului în segmentul premium. BMW Seria 7 din gama anului 2016 este etalonul în ceea ce priveşte designul ultrauşor, dinamica de condus, confortul, conectivitatea inteligentă şi operarea intuitivă. Tehnologia revoluţionară Carbon Core a celulei pasagerilor utilizează plasticul ranforsat cu fibră de carbon pentru reducerea masei şi creşterea puterii de torsiune şi a rigidităţii la deformare. BMW Seria 7 este cel mai inovator automobil din clasa lui, dispunând de tehnologii complet noi precum Gesture Control (controlul prin gesturi), Wireless Charging (încărcare wireless pentru telefoane mobile) şi Display Key (cheie cu display) sau faruri cu tehnologie laser. Motorul pentru versiunile BMW 750d xDrive şi BMW 750Ld xDrive dezvoltă o putere maximă de 294 kW/400 CP şi un cuplu maxim de 760 Nm. BMW Seria 7 este primul diesel de serie cu patru turbine şi cu cel mai bun raport putere cilndree şi cuplu cilindree din lume.

Un Centru pentru Relaţii Clienţi Integrat a fost înfiinţat la începutul acestui an, pentru a măsura cât mai bine nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, a identifica şi anticipa nevoile lor, dar şi pentru a le oferi o gamă completă de servicii. Prin intermediul acestui centru, clienţii Automobile Bavaria Group şi ai MHS Motors Craiova primesc consultanţă specializată pentru situaţii complexe, daune auto sau alte subiecte de interes. Automobile Bavaria Group a obţinut unul dintre cei mai buni indici de satisfacţie a clienţilor BMW din această parte a Europei, crescând în continuare, pe tot parcursul anului 2016. Acest rezultat confirmă impactul pozitiv al tuturor schimbărilor implementate în cadrul reţelei de dealeri, orientate către creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor noştri.

 

Despre MHS Motors Craiova & Automobile Bavaria Group

MHS Motors Craiova face parte din reteaua de dealeri BMW - Automobile Bavaria Group care activează sub umbrela MHS Holding, entitate formată din trei grupuri mari de companii, care realizează împreună o cifră de afaceri anuală estimate la 360 milioane euro in 2016 şi care oferă locuri de muncă pentru peste 1.000 de oameni.

 

Automobile Bavaria Group România deţine 12 dealeri BMW şi un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 450 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri estimate la peste 120 milioane Euro in 2016. Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice. Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”. Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i în România, fapt ce marchează o nouă direcţie de dezvoltare pentru afacerile companiei. Un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice a fost inaugurat la sediul din Băneasa iar alte trei centre sunt în curs de certificare.

 

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general MAN în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare şi mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri estimată la 110 milioane Euro în 2016.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci dealeri BMW şi un dealership Rolls-Royce în sudul Germaniei. Asigură locuri de muncă pentru 200 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri estimate in 2016 la 130 milioane Euro.

 

Galerie Foto

 

 

 

 

 

 

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

 

Automobile Bavaria Group

Cristian Păsărică

PR Manager

Tel: + 40 725 351903; 0746 164117

Mail: cristian.pasarica@automobilebavaria.ro