BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria Group a deschis o nouă locaţie BMW în Târgu Mureş şi este în măsură să ofere de acum clienţilor din zonă o gamă completă de produse şi servicii, la cele mai înalte standarde.

31.03.2016

Atelier specializat BMW Service pentru mecanică-electrică şi tinichigerie – vopsitorie, cu o suprafaţă totală construită de 900 mp. 

Un showroom generos de 400 mp. pentru automobile rulate BMW şi MINI – Bavaria Used Cars.com la Târgu Mureş.

Produse, servicii şi oferte promoţionale personalizate, disponibile în premieră pentru clienţii BMW din Mureş.


Automobile Bavaria 

 

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 12 dealeri BMW, trei centre MINI service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în oraşul Târgu Mureş. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării. Prezenţi la evenimentul de inaugurare, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase, ambasadori ai mărcii BMW, s-au declarat încântaţi de colaborarea îndelungată pe care o au cu Automobile Bavaria Group şi au acordat autografe participanţilor.

 

“Intenţia noastră pentru noua locaţie din Mureş este ca aceasta să ofere aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte trei reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Transilvania, atât pentru activităţile de vânzare cât şi cele de post-vanzare. Odată cu deschiderea noii locaţii Automobile Bavaria Mureş, fiecare client BMW din zonă va găsi la noi soluţii adaptate nevoilor sale, oferte promoţionale permanente şi o echipă de profesionişti” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.

 

Noua reprezentanţă BMW din Mureş este situată în localitatea Corunca, Calea Sighișoarei, nr. 410. Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 31 martie – 2 aprilie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vânzare, a showroomului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienţilor şi sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile.  Noul service BMW din Mureş oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope. Service-ul BMW  este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoză computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de tinichigerie, o cabină pentru vopsitorie, spălătorie şi ITP. 

Echipa BMW Service Mureş este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.

 

Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW - BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

 

Obiective pentru 2016


“Inaugurarea unei noi locaţii BMW în Târgu Mureş, la scurt timp după lansarea primului service BMW din Bacău, ilustrează perfect intenţiile de extindere a reţelei de dealeri BMW – Automobile Bavaria Group anunţate la începutul acestui an. Suntem convinşi că inaugurarea acestei noi locaţii însoţite de lărgirea portofoliului de produse şi servicii oferite pe plan local vor veni în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor BMW din Mureş şi Moldova.” A declarat dl. Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.

 

Un Centru pentru Relaţii Clienţi Integrat a fost format la începutul acestui an, pentru a măsura cât mai bine nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, a identifica şi anticipa nevoile lor, dar şi pentru a le oferi o gamă completă de servicii. Prin intermediul acestui centru, clienţii Automobile Bavaria Group primesc, de asemenea, consultanţă specializată pentru situaţii complexe, daune auto sau alte subiecte de interes. Automobile Bavaria Group a obţinut unul dintre cei mai buni indici de satisfacţie a clienţilor BMW din această parte a Europei. Acest rezultat confirmă impactul pozitiv al tuturor schimbărilor implementate în cadrul reţelei de dealeri, orientate către creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor noştri. 

În 2016, Automobile Bavaria Group estimează  o creştere de minimum 10% a vânzărilor şi serviciilor, precum şi o creştere substanţială a vânzărilor de automobile rulate şi a cifrei de afaceri consolidată.

 

Despre Automobile Bavaria


Automobile Bavaria Mureş activează sub umbreala MHS Holding, entitate formată din trei grupuri mari de companii, care realizează împreună o cifră de afaceri anuală de 310 milioane euro şi oferă locuri de muncă pentru 1000 de oameni.

 

Automobile Bavaria Group România deţine 12 dealeri BMW şi un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 450 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 94 milioane Euro. 

Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice.

 

Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”. Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i  în România, fapt ce marchează o nouă direcţie de dezvoltare pentru afacerile companiei. Un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice a fost inaugurat la sediul din Băneasa.

 

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general MAN în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare şi mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 104 milioane Euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci dealeri BMW şi un dealership Rolls-Royce în sudul Germaniei. Asigură locuri de muncă pentru 200 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 109 milioane Euro.