BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria Group a deschis prima locaţie BMW din Bacău, un nou showroom pentru vânzările de automobile rulate şi îşi extinde aria operaţiunilor de service pentru marca BMW în zona Moldovei.

25.03.2016

Atelier specializat BMW Service pentru mecanică-electrică şi tinichigerie – vopsitorie, cu o suprafaţă totală de 1500 mp.

Showroom pentru automobile rulate BMW şi MINI – Bavaria Used Cars la Bacău.

Servicii premium pentru clienţii BMW din zona Moldovei.

 

Automobile Bavaria Bacău

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în zona Moldovei, în oraşul Bacău. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării.

Obiectivul nostru pentru locaţia din Bacău este ca aceasta să devină o referinţă pentru întreaga zonă a Moldovei, la nivelul dealer-ilor din segmentul premium, prin calitatea, varietatea şi caracterul inovator al produselor şi serviciilor oferite clienţilor, atât din punct de vedere al serviciilor de vânzare cât şi de post-vânzare.” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.

 

Noua reprezentanţă BMW din Bacău, cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300. Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 24 - 26 martie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vanzare, a showroom-ului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienţilor şi sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile.  Noul service BMW din Bacău oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope. Service-ul BMW Bacău este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoza computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de pregătire vopsitorie, un post de tinichigerie şi o cabină pentru vopsitorie.

Echipa BMW Service Bacău este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.

Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW - BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

 

Obiective pentru 2016

 

Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group îşi va extinde, în continuare, reţeaua de dealeri dar şi portofoliul de produse şi servicii oferite clienţilor din toate regiunile ţării. Lansarea activitatii în zona oraşului Bacău ilustrează perfect această strategie.” A declarat dl. Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.

 

Un Centru pentru Relaţii Clienţi Integrat a fost format la începutul acestui an, pentru a măsura cât mai bine nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, a identifica şi anticipa nevoile lor, dar şi pentru a le oferi o gamă completă de servicii. Prin intermediul acestui centru, clienţii Automobile Bavaria Group primesc, de asemenea, consultanţă specializată pentru situaţii complexe, daune auto sau alte subiecte de interes. Automobile Bavaria Group a obţinut unul dintre cei mai buni indici de satisfacţie a clienţilor BMW din această parte a Europei. Acest rezultat confirmă impactul pozitiv al tuturor schimbărilor implementate în cadrul reţelei de dealeri, orientate către creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor noştri.

 

În 2016, Automobile Bavaria Group estimează  o creştere de minimum 10% a vânzărilor şi serviciilor, precum şi o creştere substanţială a vânzărilor de automobile rulate şi a cifrei de afaceri consolidată.

 

 

Despre Automobile Bavaria

Automobile Bavaria Bacau activeaza sub umbreala MHS Holding, entitate formata din trei grupuri mari de companii, care realizează împreună o cifră de afaceri anuală de 310 milioane euro şi oferă locuri de muncă pentru 1000 de oameni.

 

Automobile Bavaria Group România deţine 12 dealeri BMW şi un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 450 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 94 milioane Euro.

Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice.

Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”.

Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i  în România, fapt ce marchează o nouă direcţie de dezvoltare pentru afacerile companiei. Un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice a fost inaugurat la sediul din Băneasa.

 

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general MAN în România. Deţine opt centre proprii de competenţă pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare şi mai performant importator MAN din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 104 milioane Euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deţine cinci dealeri BMW şi un dealership Rolls-Royce în sudul Germaniei. Asigură locuri de muncă pentru 200 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 109 milioane Euro.