BMW MINI Rolls-Royce

Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanţa

29.03.2012


Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța
Se deschide cel mai nou și modern centru auto din județul Constanța
Showroom-ul corespunde celor mai înalte standarde BMW

 


Constanța:
Bavaria Motors, parte a rețelei de dealeri BMW în cadrul Automobile Bavaria Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanța. Centrul a devenit complet operațional încă din luna februarie 2012, iar inaugurarea oficială va avea loc pe 31 martie, odată cu prezentarea celor mai noi modele BMW, printre care se numără și noul BMW Seria 3, aflat la cea de-a șasea generație.

”Investiția a fost necesară pentru a corespunde cât mai bine cerințelor clienților și standardelor BMW,” a declarat Cristian Dincă, director general Bavaria Motors. ”Acum avem o sală de livrare nouă și putem expune până la opt mașini în showroom. Avem o linie nouă de ITP, vopsitorie proprie cu cabină de vopsit și spații de pregătire și am dublat numărul locurilor în atelierul de mecanică,” a mai spus Dincă.

În urma modernizării, punctul de lucru din județul Constanța are o suprafață aproape dublă pentru expunerea mașinilor, adică 700 de metri pătrați de showroom. În ceea ce priveşte partea de service, operațiunile de mecanică au alocată o suprafață de 650 de metri pătrați, iar cele de tinichigerie – vopsitorie cumulează alți 525 metri pătrați.

Inaugurarea oficială a centrului din Constanța coincide cu prezentarea noului model BMW Seria 3 la nivel local. Cea de-a șasea generație a celui mai bine vândut model BMW din toate timpurile va putea fi admirată la sediul Bavaria Motors în cadrul unui eveniment open doors, care se desfășoară pe 31 martie, între orele 10:00 și 17:00. BMW Seria 3 poate fi comandat la toți dealerii din rețeaua Automobile Bavaria.

Centrul Bavaria Motors, situat pe DN2A km 201+880, la ieșirea din orașul Constanța spre Ovidiu, a fost construit în anul 2002. Modernizarea punctului de lucru din județul Constanța a durat aproximativ cinci luni și a făcut parte dintr-un plan mai amplu de investiții la nivelul rețelei Automobile Bavaria. Un alt exemplu în acest sens este punctul de lucru din Otopeni care a fost, de asemenea, complet modernizat și redeschis la finalul anului trecut.

”Înțelegem să investim în dezvoltarea dealerilor noștri pentru că nu doar serviciile de vânzare sunt importante, ci și cele de post-vânzare. Am făcut acest lucru aici la Constanța, dar și în Otopeni. Numai pentru modernizarea acestor două unități am alocat 5 milioane de euro,” a declarat Michael Schmidt, cel care a fondat grupul Automobile Bavaria în urmă cu 18 ani.

Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est, realizează peste 70% din vânzările BMW din România. Grupul Automobile Bavaria a înregistrat anul trecut vânzări în creştere cu 18% şi a depăşit nivelul de 1.400 de autoturisme BMW comercializate la nivel național. Pentru acest an, grupul estimează o creştere de 10% a vânzărilor.

Aceste informații pot fi disponibile și pe:

www.bmw-bavaria.ro/news

www.bmw-constanta.ro/news

http://www.facebook.com/AutomobileBavariaGroup