BMW MINI Rolls-Royce

Cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată va fi prezentat, Joi, 5 septembrie, la showroom-ul Banat Car.

03.09.2013

Banat Car Timişoara vă invită în data de 5 septembrie 2013, în intervalul orar 10.00 - 16.00, la showroomul din Calea Lugojului 74, pentru a face cunoştinţă cu inovaţiile ce echipează cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.

Vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze mai mult decât performanţa condusului de care s-au îndrăgostit. Banat Car va prezenta trei modele noi şi spectaculoase, echipate cu noi elemente de design şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanţă şi servicii. Este un alt mod de a experimenta plăcerea de a conduce BMW.

 

Noul BMW Seria 5 este disponibil în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo. De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive. Mai rapide, mai economice, mai ecologice: toate variantele BMW Seria 5 dispun de o serie de detalii optimizate. Rezultatul îl reprezintă un consum de combustibil redus (în unele cazuri, o scădere semnificativă), dar fără vreun compromis din partea calităţilor sportive. Majoritatea modelelor oferă performanţe îmbunătăţite. În plus, toate variantele de motorizare îndeplinesc deja normele EU6 cu privire la emisii, standard care va intra în vigoare abia în luna septembrie 2014. Odată cu introducerea versiunii 518d, prețul pentru cel mai accesibil BMW Seria 5 Sedan din gamă coboară la 35000 Euro fără TVA (43.300 Euro cu TVA).

 

Banat Car Timişoara este membru al Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din regiune.

Banat Car comercializează autoturisme marca BMW, noi și rulate, deține service-uri autorizate BMW și MINI şi oferă clienţilor servicii de buy-back şi oferte de finanţare atractive.

 

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin rețeaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.

 

BMW Group este unul dintre cei mai mari producători de autoturisme şi motociclete la nivel mondial, operează 25 de unităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi este reprezentat printr-o reţea de dealeri cu acoperire în 140 de state ale lumii.