BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria Group, partener oficial al Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

12.06.2013

Automobile Bavaria Group asigură și în acest an servicii de transport  VIP  personalităţilor participante la ediția aniversară a Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Sub umbrela mărcii BMW, maşina germană a festivalului, Automobile Bavaria a pus la dispoziția organizatorilor o flotă de 8  limuzine BMW Seria 5 și oferă sprijin logistic pentru activitățile de transport desfășurate pe toată durata festivalului. 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu reunește în fiecare an o comunitate importantă de artiști, regizori, scenariști, bloggeri, fotografi, critici și jurnaliști din toate colțurile lumii. Cotat ca cel mai important festival de artele spectacolului din România și între primele trei ca importanță și amploare din Europa, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu oferă o șansă unică de a-i descoperi pe unii dintre cei mai reprezentativi artiști și producători ai momentului, într-o atmosferă unică.

Parteneriatul dintre Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu şi Automobile Bavaria, în calitate de furnizor al maşinii oficiale, demonstrează asumarea unor valori comune: creativitatea, inovaţia constantă, excelenţa şi atenţia la detalii.

Automobile Bavaria  Group susține creativitatea, independența și exprimarea artistică sub diverse forme, ca elemente ce contribuie in mod esențial la dezvoltarea societății. Proiectele culturale pe care le sprijinim propun publicului noi perspective asupra unor subiecte ce fac parte din viața societății și dau posibilitatea celor implicați în artă și cultură să-și facă vocea auzită.

Prin angajamentele luate Automobile Bavaria a reușit să dezvolte parteneriate de succes cu diverse instituții culturale sau cu artiști recunoscuți din România. Astfel parteneriatul cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se înscrie într-o lista lungă de parteneriate pentru cultură pe care le derulăm împreună cu instituţii de prestigiu (Teatrul Naţional Bucureşti, Festivalul Naţional de Teatru, etc.).