BMW MINI Rolls-Royce

BMW VIP Shuttle pentru aeroporturile Otopeni şi Băneasa

19.04.2013

Automobile Bavaria a oferit Companiei Nationale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) o flotă de şapte automobile BMW pentru asigurarea serviciilor de VIP Shuttle.

Începând cu data de 16.04.2013 Automobile Bavaria a pus la dispoziţia CNAB o flotă de automobile BMW care va asigura implementarea serviciilor VIP Shuttle pentru clienţii aeroporturilor din Otopeni şi Băneasa.

 

Flota de automobile destinate program-ului VIP Shuttle cuprinde un număr de 7 maşini din următoarele modele: BMW seria 7, BMW seria 5 şi BMW X5. Automobile Bavaria este dealer-ul BMW care a fost ales de către BMW Group pentru implementarea acestui parteneriat în România, acţiune ce se înscrie în cadrul unei strategii globale pe care BMW Group o implementează în colaborare cu ACI - Consiliul Internaţional al Aeroporturilor şi principalele artoporturi internaţionale. Până în acest moment, parteneriate similare se derulează cu aeroporturile din: München, Praga, Düsseldorf, Dubai, Beijung, Shanghai, Bangkok, Copenhaga, St. Barts, Malta.

 

Acest serviciu se adresează în special pasagerilor VIP şi Business, care achiziţionează pachete de servicii speciale oferite de Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti pe aeroporturile internaţionale Henri Coandă - Otopeni şi Aurel Vlaicu - Băneasa.

 

Automobile Bavaria – Centru de competenţă pentru vânzări speciale

Automobile Bavaria este singurul dealer din România certificat de către BMW ca Centru de Competenţă pentru vânzări speciale (SSCC). Având această calitate, Automobile Bavaria a furnizat autospeciale şi motociclete destinate autorităţilor în România şi a iniţiat programe de susţinere a unor activităţi derulate de acestea. Printre ele enumerăm parteriate cu Inspectoratul general de Poliţie, Poliţia Autostrăzi sau ISU.