BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria a pus la dispoziţia SMURD două BMW X3

18.04.2013

Automobile Bavaria a oferit Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), două autospeciale BMW X3, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la showroom-ul dealer-ului BMW din Bucureşti - Băneasa. La ceremonia de livrare a celor două autospeciale au participat din partea SMURD : Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Dr. Raed Arafat, dl. Dr. Bogdan Opriţa- Medic şef SMURD Bucureşti si dl. Dr. Cristian Boeriu- Medi şef SMURD Târgu Mureş.


La ceremonie au fost invitati si reprezentantii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Gral. Ioan BAS - Inspector General ISU si dl. Col. Stelian Duduş - Inspector şef în cadrul ISU Bucureşti, institutie cu care Automobile Bavaria colaboreaza incepand din anul 2012.

Autospecialele BMW X3 vor fi utilizate in intervenţiile medicilor de urgenţă SMURD din Bucureşti si Mureş pe durata a doi ani de zile. Parteneriatul cu SMURD reprezintă un nou program de susţinere a devotamentului şi profesionalismului celor care participă zilnic la operaţiuni de salvare a vieţilor şi bunurilor cetăţenilor aflaţi situaţii de urgenţă. Anul trecut, Automobile Bavaria a pus la dispozitia ISU o autospecială BMW X1, pentru o perioadă de 1 an.

Programele BMW pentru autorităţi.
De mai bine de 50 de ani BMW a dezvoltat programe speciale destinate autorităţilor şi serviciilor de urgenţă. Fiabilitatea , motoarele şi elementele de siguranţă au fost principalele atuuri datorită cărora BMW şi-a construit reputaţia în acest domeniu. În ultimii ani, eficienţa şi consumul redus de combustibil, precum şi costurile de mentenanţă reduse au devenit priorităţi în politica de achiziţie a autospecialelor. Prin programele de intreţinere gratuită oferite atât cumparatorilor privaţi, cât şi autorităţilor, BMW a oferit un sprijin suplimentar utilizatorilor autoturismelor acestei marci, în primii 5 ani sau 100.000 km, costul reviziilor fiind suportate de producător.

Automobile Bavaria este singurul dealer din România certificat de către BMW ca Centru de Competenţă pentru vânzări speciale (SSCC).