BMW MINI Rolls-Royce

De ce sa alegi un produs premium?

22.01.2013

 

Automobile Bavaria a găzduit Marţi, 11 decembrie 2012, în sala dedicată evenimentelor din showroom-ul din Băneasa, un simpozion adresat medicilor stomatologi sub denumirea “De ce să alegi un produs premium?”.

 

Evenimentul a reunit specialişti în domeniul implantologiei dentare care au vorbit despre cele mai noi produse, tehnici şi servicii premium din domeniu. În acest context Automobile Bavaria, companie cu tradiţie în comercializarea mărcilor auto premium a prezentat beneficiile pe care le oferă programul dedicat acestei categorii profesionale, în parteneriat cu producătorul BMW AG şi a exemplificat cateva oferte de pret avantajoase pentru medicii stomatologi.

 

Programul BMW adresat categoriilor profesionale (medici, avocaţi sau arhitecţi) include oferte special configurate pentru fiecare profesie în parte, cu discount pentru anumite modele sau servicii de finanţare speciale.

 

Lucrările simpozionului s-au încheiat într-un ton original cu secvenţe din filme celebre, comentate de d-na. Irina Margareta Nistor.