BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria primeşte o nouă certificare a calităţii de Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

29.10.2012

 

În cadrul festivităţilor desfăşurate cu ocazia împlinirii a 91 de ani de la naşterea Majestăţii Sale Regele Mihai I, dl. Michael Schmidt, Preşedintele Automobile Bavaria Group, a primit,  vineri, 26 octombrie, în cadrul unei ceremonii, certificatul de reînoire a statutului oficial de Furnizor al Casei Regale a României.

  

Ceremonia dedicată Furnizorilor Casei Regale a României a avut loc la Palatul Elisabeta vineri, 26 octombrie 2012. Reinoirea statutului reprezintă încununarea unei colaborări de peste un deceniu între Casa Regală a României şi grupul de dealeri auto pe care dl. Michael Schmidt îl conduce.

 

Cu aceasta ocazie, dl.Michael Schmidt a declarat: “Cunoscând pasiunea Majestăţii Sale pentru automobile, am pus la dispoziţia Familei Regale o flotă de automobile BMW Seria 7 la prima vizită oficială în Romania, la mijlocul aniilor 90. Astăzi ne mândrim cu faptul că de peste un deceniu, Majestatea Sa conduce un autoturism BMW Seria 7. În acest moment, modelul ales este 730d urmând ca la începutul sezonului rece să punem la dispoziţia Casei Regale noul model BMW 730d xDrive, cu tracţiune integrală. Am profitat de ocazie pentru a transmite Majestăţii Sale Regele Mihai I urările noastre sincere de: La

mulţi ani!”.

 

La începutul acestui an, cu ocazia Zilei Regalității , Automobile Bavaria a oferit Majestăţii Sale Regelui Mihai I, un automobil BMW 730d, care a înlocuit modelul anterior BMW 760Li. De asemenea, în această toamnă, odată cu stabilirea reşedinţei Alteţei Sale Regale Principele Nicolae, în România, Automobile Bavaria a oferit spre folosinţă un automobil MINI Cooper S. În momente speciale, precum aniversări sau alte evenimente majore ale Familie Regale, au fost oferite automobile BMW, pentru transportul invitaţilor.

 

Furnizorii Casei Regale

Casa Regală oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie. Astfel, acordarea Calităţii de Furnizor implică un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism din partea companiei sau a persoanei desemnată ca furnizor. Automobile Bavaria este Furnizor al Casei Regale a României, pentru servicii de transport autoturisme clasa premium.

 

Medalia "Regele Mihai I pentru Loialitate"

Conform Casei Regale, medalia "Regele Mihai I pentru Loialitate" este semnul preţuirii Majestăţii Sale faţă de românii sau străinii care au dovedit loialitate şi încredere în destinul Familiei Regale din România, sprijinind principiile Coroanei în ţara noastră. Domnul Michael Schmidt a fost decorat cu medalia "Regele Mihai I pentru Loialitate" în anul 2009.

 

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte cinci centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin rețeaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.