BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria Group este partener al FESTIVALULUI NAŢIONAL DE TEATRU, editia a 22-a.

15.10.2012

 

Automobile Bavaria  Group susține creativitatea, independența și exprimarea artistică sub diverse forme, ca elemente ce contribuie in mod esențial la dezvoltarea societății. Proiectele culturale pe care le sprijinim propun publicului noi perspective asupra unor subiecte ce fac parte din viața societății și dau posibilitatea celor implicați în artă și cultură să-și facă vocea auzită.

 

Contribuția noastră in ceea ce privește mobilitatea individuală reprezintă o parte esențială din viața societății. Din acest motiv implicarea noastră în proiectele culturale și sociale reprezintă un angajament pe care ni-l asumăm cu responsabilitate. Ideile generate de catre acestea ne inspiră și în același timp ne provoacă să fim mereu conectați cu clienții noștri.

 

Unul dintre cele mai recente proiecte culturale în cadrul caruia suntem implicați oferind sprijin logistic si solutii pentru transport este Festivalul Naţional de Teatru (FNT).

 

FN T, cea mai importantă trecere în revistă a spectacolelor produse în România pe parcursul unei stagiuni, a ajuns la ediţia cu numărul 22. Aceasta se va desfăşura în Capitală, între 26 octombrie şi 4 noiembrie, având, ca de obicei, ca organizator Uniunea Teatrală din România (UNITER), iar ca finanţatori, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB. UNITER îşi propune ca pentru ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru să continue demersul de susţinere,

Automobile Bavaria, în calitate de partener  al FNT va pune la dispoziţia organizatorilor servicii de transport pentru diverse activitati desfăşurate pe toata durata festivalului.


Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din România si detine alte cinci centre in Germania. Pe plan local, grupul comercializeaza autoturisme BMW, MINI, noi si rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi si rulate, detine singurul service Rolls-Royce pe o raza de 1.000 de kilometri. Prin reteaua MHS Truck & Bus este importatorul si distribuitorul camioanelor MAN si al autobuzelor Neoplan in România.