BMW MINI Rolls-Royce

Bavaria Fest la Automobile Bavaria

03.10.2012Bucuresti, 30 septembrie 2012
– Continuand traditia mult asteptata de iubitorii brandului BMW, Automobile Bavaria Group a fost gazda evenimentului Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil bavarez: noutati auto si moto, multe vedete admiratoare ale brandului BMW, muzica buna si o petrecere cu meniu traditional. Evenimentul a avut loc sambata, 29 septembrie, in intervalulorar 10:00-18:00, in showroom-ul Automobile Bavaria din Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.53A.

Alteta Sa Regala Nicolae, Principe al Romaniei a onorat cu prezenta Sa evenimentul Bavaria Fest. Crescut in Marea Britanie, Altetea Sa Regala Nicolae a ales sa conduca o masina britanica inconfundabila: Mini Cooper S, un cavaler in armura stralucitoare, oferit de catre Automobile Bavaria. Modelul pe care Alteta Sa il conduce are transmisie automata Steptronic, motor 1,6 cmc, 184 cp, si atinge viteza maxima 228 km/ora; cu o valoare de aprox. 32,500 euro. Acest automobil a fost oferit de Automobile Bavaria in calitate de Furnizor al Casei Regale. In acest moment Majestatea Sa Regele Mihai I conduce un autoturism BMW 730d, oferitde Automobile Bavaria, cu ocazia Zilei Regalitatii, la 1 Mai 2012.

Gheoghe Hagi este incepand de sambata, 29 septembrie, primul posesor din Romania al noului BMW Seria 7 LCI (life cycle improvement), autoturismul perfect pentru cei care au obtinut tot cesi-au dorit, insa vor mai mult. Lansat in cadrul Bavaria Fest, autoturismul reuneste cea mai inalta tehnologie in domeniu, performanta de varf, dublate de eficienta si confort intr-o forma de elita. Modelul ales de Gica Hagi este740d xDrive, cu motor de 3 litri diesel, tractiune integrala xDrive, cu 313 cp, viteza maxima 250 km/h; care poate atinge viteza de 100 km/h in 5,4s. Valoarea acestuia cu taxe incluse este de 105.000 euro.

"M-a atras în primul rând stilul inconfundabil şi calitatea BMW. Este elegantă şi îmi oferă confortul şi siguranţa ideală pentru familia mea. Este explozivă aşa cum eram în tinereţe şi puternică, perfectă pentru un bărbat matur, cu familie, aşa cum sunt acum", a declarat Gică Hagi.

Pentru a pleca la volanul automobilului lansat in Romania sambata, 29 septembrie, Hagi a optat pentru un buy-back in cadrul programului BMW Premium Selection, cedand in schimbul acestuia automobilul BMW 750Li detinut anterior. Acesta va fi oferit spre vanzare incepand de luni, 1 octombrie, in cadrul programului sus amintit.

Cu ocazia Bavaria Fest au fost prezentate peste 50 autoturisme rulate incluse in programul BMW Premium Selection, care aniverseaza 1 an de la lansare. Acest program dedicat comercializarii automobilelor rulate impune noi standarde pe piata romaneasca, cum sunt testarea 360 grade, istoricul certificat, finantare si asistenta rutiera.

La Bavaria Fest, Automobile Bavaria a dat startul sezonului de toamna cu o o serie de lansari multasteptate, in cadrul conceptului denumit BMW Multilaunch 2012: BMW Seria 7 LCI, BMW X6 LCI si BMW X1 Sport Line sixLine, Seria 1 cu 3 usisiSeria 3 Touring.

Printre invitatii care au admirat autoturismele lansate de Automobile Bavaria s-au numarat: Andreea Esca si Alexandre Eram impreuna cu familia, Amalia Nastase, familia Hurezeanu, Mircea Dinescu, Adrian Ilie, Cornel Nistorescu.

Bavaria Fest i-a reunit si pe pasionatii de moto la noul showroom moto Automobile Bavaria din Baneasa unde au fost prezentate cele mai noi modele de motociclete BMW si Husqvarna din aceasta toamna: BMW F700GS si F800GS, precum si Husqvarna TR650 Strada, TR650 Terra si TE250R. Showroom-ul Moto Automobile Bavaria este in prezent unul dintre cele mai dotate showroomuri moto din Bucuresti. Aici fanii moto au ocazia sa testeze in fiecare zi o gama larga de motociclete BMW (enduro-touring, touring, sport, roadster, precumsinoile maxi-scutere BMW), atatnoi cat sirulate, precumsimotociclete Husqvarna.

Automobile Bavaria s-a gandit si la fanii BMW Motorrad care nu poseda permis de conducere moto: in cadrul evenimentului, doritorii s-au putut inscrie la BMW Motorrad Taxi-Ride, avand astfel sansa de a experimenta senzatia mersului cu motocicleta BMW alaturi de instructori moto experimentati. In spiritul BMW Motorrad, testele s-au facut in conditii de maxima siguranta, cu echipament de protectie pus la dispozitie de catre Automobile Bavaria.

Despre Automobile Bavaria Group

Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Romania si detine alte cinci centre in Germania. Pe plan local, grupul comercializeaza autoturisme BMW, MINI, noi si rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi si rulate, detine singurul service Rolls-Royce pe o raza de 1.000 de kilometri. Prin reteaua MHS Truck & Bus este importatorul si distribuitorul camioanelor MAN si al autobuzelor Neoplan in Romania.
BMW Group este unul dintre cei mai mari producatori de autoturisme si motociclete la nivel mondial, opereaza 25 de unitati de productie si asamblare in 14 tari si este reprezentat printr-o retea de dealeri cu acoperire in 140 de state ale lumii. La finalul anului 2011, BMW Group a obtinut cele mai bune rezultate de vanzari din istoria grupului, cu o crestere de peste 14% la aproape 1,67 milioane de autoturisme si motociclete comercializate la nivel international.
Husqvarna, legendarul producator de origine suedeza de motociclete cu o istorie de 109 ani, produce motociclete de clasa motocross, enduro si supermoto. Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumparata in anul 1987 de producatorul italian de motociclete Cagiva. In anul 2007, BMW a preluat Husqvarna Motorcycles.Compania functioneaza in continuare in uzina din localitatea Varese, Italia.