BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria Group – Partener logistic al congresului ROAPS 2012

24.09.2012

Automobile Bavaria Group a pus la dispoziția organizatorilor congresului ROAPS 2012 (Congress of the Romanian Association of Plastic Surgeons), flota sa de mașini BMW. Congresul, sponsorizat de BMW România, s-a desfășurat între 11 și 12 septembrie, la Casino Palace din Sinaia, într-o ambianță cu totul specială. Evenimentul a reunit speakeri de pe întreg mapamondul, din SUA, Germania, Italia, Brazilia, Austria, Grecia și România, dornici să-și împartășească propriile experiențe și cunoștințe în domeniul chirurgiei plastice.

 

Automobile Bavaria Group, în calitate de partener al ROAPS, a avut plăcerea de a prezenta ofertele speciale adresate acestei categorii profesionale. Majoritatea modelelor BMW prezentate beneficiază de oferte speciale pentru asigurarea CASCO și pot fi achiziționate cu o dobanda anuală de 0% prin BMW Financial Services în colaborare cu Unicredit Leasing Corporation IFN S.A. Programul categoriilor profesionale implementat cu sprijinul producătorului BMW AG este valabil  până la data de 31.12.2012.

 

Pentru detalii cu privire la ofertele disponibile vă rugăm sa contactați departamentul nostru de vanzări la sales@automobilebavaria.ro.