BMW MINI Rolls-Royce

BMW Multilaunch 2012

11.09.2012

 

 

Automobile Bavaria Group organizează BMW Multilaunch 2012, o serie de evenimente dedicate clienților din întreaga țară, ce marchează începutul sezonului de toamnă. Primul din această serie va avea loc în data de 13 septembrie la Timișoara în showroom-ul Banat Car din Calea Lugojului 74. Gasiți în imaginea publicată întregul calendar al evenimentelor organizate de dealerii noștri pe parcursul lunii septembrie.


Programul BMW Multilaunch 2012 include prezentarea celor mai noi modele BMW X1 Sport line și X line, BMW X6 și BMW seria 7.
Noile modele lansate de producatorul BMW AG în această toamnă, vor fi principalele atracții.


BMW Seria 7. Începand cu această toamnă, BMW Seria 7 beneficiază de o discretă restilizare estetică și în același timp de noi inovații tehnologice. Astfel, noile modele sunt echipate cu faruri LED și cu grila față modificată, fiind ușor de diferențiat față de modelele anterioare. Cutia de viteze automată cu opt trepte și motoarele mai puternice, dar în același timp mai economice, șasiul optimizat, noul sistrem profesional de navigație, parking assistant plus sunt doar câteva inovații tehnice ale noilor modele.

BMW X1. Modelul care a înregistrat un real succes în România, dar şi în celelalte ţări europene, BMW X1, apare încpând din această toamnă cu noi elemente stilistice, dar şi cu 2 ediţii speciale BMW Sport Line şi BMW xLine. BMW X1 a deschis segmentul SUV compact, devenind un succes remarcabil al mărcii. Acum îşi întăreşte poziţia pe piaţă cu o serie de îmbunătăţiri de design şi tehnologii unice faţă de competiţie, aşa cum este cutia de viteze cu 8 trepte, motorizări noi şi pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics care includ şi modul de funcţionare ECO PRO. Anul 2012 marchează premiera acestui model în SUA.

BMW X6. Unul din cele mai apreciate modele BMW, primul Sport Activity Coupe din lume, beneficiază începând cu această toamnă de modificări de design şi de noi echipamente inovatoare, cum sunt farurile integrale LED, o premieră absolută pentru acest segment de automobile. Supremaţia dinamică este subliniată de motoarele pe benzină şi diesel, echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo Technology şi de sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive completat de Dynamic Performance Control (diferenţialul care permite distribuţia optimă de cuplu între roţile spate). Noul BMW X6 M50d vine cu cel mai puternic motor diesel de şase cilindri în linie oferit pe piaţă, cu performanţe care rivalizează cu modele concurente cu versiuni cu o cilindree de două ori mai mare.

Oaspeţii vor avea la dispoziție consultanți specializați ai dealerilor din țară și București pentru a descoperi şi ofertele speciale destinate modelelor BMW xDrive. Detalii privind aceste oferte, prețuri, specificații tehnice, ofertele de service și posibilitățile de finanțare pot fi solicitate contactând fiecare dealer în parte.