BMW MINI Rolls-Royce

BMW Motorrad

Departamentul moto al Automobile Bavaria Group este singurul dealer de motociclete BMW din Romania. Compania ocupă prima poziţie pe piaţa locaIă de motociclete de peste 500 cmc cu o cotă de piaţă de 35%. În plus, la începutul anului 2012, Automobile Bavaria Group şi-a extins portofoliul de mărci cu Husqvarna Motorcycles. Compania a devenit astfel importatorul oficial pentru Husqvarna Motorcycles şi unicul dealer autorizat pentru motocicletele BMW şi Husqvarna.

BMW Motorrad construieşte motociclete fascinante, dinamice, pentru fiecare scop. Fie că este o excursie până la capătul lumii sau o sesiune de training pe pista de curse, fie o motocicletă pentru un touring de lux, exclusivist, sau o motocicletă urbană super, fiecare pilot îşi va găsi motocicleta potrivită chiar aici. Dar mai sunt lucruri de adăugat la distracţia perfectă de a merge cu motocicleta. BMW Motorrad oferă un program cuprinzător care se extinde mai presus de motociclete: de la echipamente extrem de funcţionale şi la modă pentru motociclişti până la vacanţe de o calitate superioară şi excursii de training în întreaga lume.

BMW Motorrad dezvoltă neîncetat soluţii inovatoare, din anul 1923. Fie că este vorba de domeniul design-ului, motoare, şasiu, responsabilitatea faţă de mediu sau siguranţă: BMW Motorrad ocupă o poziţie de lider în toate acestea. Serviciile cuprinzătoare şi o reţea densă de dealeri foarte dedicaţi garantează plăcerea călătoriilor cu motocicleta BMW.