#MINIpentrutine


MINI COOPER HATCH. 18.980 € + TVA, LA AUTOMOBILE BAVARIA.


SUNT INTERESAT DE OFERTĂ


REBELUL ORIGINAL.


Eşti atât de aproape să fii parte din marea familie MINI. Vei avea parte de experienţe care vor satisface spiritul rebel din tine.

Descoperă MINI Hatch cu 3 uşi într-o configuraţie de care te vei îndrăgosti – interior de stofă Firework Negru Carbon, linii albe pe capotă şi funcţionalităţi inteligente care vor face ca fiecare ieşire să fie una MINI style.


VEZI LISTA DE DOTĂRI

VEZI VIDEO

— HIGHLIGHTS —START LA AVENTURĂ.

Sunt trei moduri în care te poţi bucura de MINI Hatch – SPORT, MID şi GREEN. Cu MINI Driving Modes poţi alege stilul în care vrei să conduci, mai sportiv sau mai echilibrat. Iar pentru un plus de siguranţă, te poţi baza pe transmisia automată Steptronic, pilotul automat cu funcţie de frânare şi sistemul sonor de avertizare la parcare.

PEPPER PACK.

Am condimentat experienţa MINI cu Pepper Pack: volan sport îmbrăcat în piele, scaun pasager reglabil pe înălţime, pachet compartiment de depozitare, pachetul MINI Excitement, faruri de ceaţă, senzor de ploaie şi control automat al farurilor, aer condiţionat automat, pachet de lumini şi jante din aliaj ușor de 16", tip Loop Spoke, argintii.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

5 ani sau 60.000 km avem grijă de costurile tale de întreţinere, inspecţii sau reparaţii de uzură, toate cu piese MINI Originale. Acţiunile standard includ verificarea automobilului, verificarea sau schimbarea filtrelor de aer, de combustibil, a microfiltrului, bujiilor sau lichidului de frână.


MINI COOPER HATCH: 199 €/ LUNĂ.

Asigurare GAP inclusă.
Garanţie extinsă Basic Repair Inclusive şi MINI Service Inclusive.*Leasing financiar MINI Select oferit prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA în următoarele condiţii: plată inițială 2.563€ + TVA, DAE 6,3%, perioadă de finanțare 36 de luni, dupa care automobilul poate fi returnat fără plata valorii reziduale (12.147 € + TVA). În cazul în care automobilul nu este returnat la terminarea contractului, plata valorii reziduale trebuie efectuată. Rulaj maxim 100.000 km. Rata nu include TVA și CASCO.


Cere o ofertă personalizată.Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI te va contacta în cel mai scurt timp posibil, cu detalii şi informaţii despre oferta pentru MINI Cooper Hatch cu 3 uşi.