BMW MINI Rolls-Royce
.

ANDREEA MARIN

AMBASADOR OFICIAL AL AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.

“Loialitatea mea faţă de BMW și Automobile Bavaria Group nu e întâmplătoare. Valorile noastre sunt aceleași și de aceea parteneriatul nostru este unul durabil. Calitatea mărcii e incontestabilă, și designul contează, dar eu sunt în primul rând o persoană practică și mă interesează siguranța pe care o simt la volan, căci străbat țara și lumea astfel, sunt un șofer cu experiență.”

Află mai multe

 

 

ADELA POPESCU & RADU VÂLCAN

AMBASADORI OFICIALI AI AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.

“Suntem părinți responsabili şi luam decizii responsabile. Avem întotdeauna grijă să plecăm la drum în siguranță. Mă interesează şi posibilităţile practice de depozitare, pe lângă confortul oferit, care să ne asigure un sentiment reconfortant de bine. Călătorim mult, atăt prin prisma proiectelor în care suntem implicaţi, cât şi în vacanţe, de multe ori la munte. Am căutat un automobil potrivit pentru stilul nostru de viaţă, cu un look mai puţin convenţional dar care să fie adecvat şi pentru viaţa de familie.”

Află mai multe

FLORIN PIERSIC JR.

AMBASADOR OFICIAL AL AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.

„BMW este o marcă top klasse. E ceva peste așteptările mele. Cred că ne înțelegem bine, atâta vreme cât e o mașină care se conduce cam singură. Dacă mă sui într-un BMW produs în 2017 continui să mă minunez și să descopăr lucruri pe care le-am văzut în Minority Report (2002) cu Tom Cruise. La ora la care am văzut filmul, m-am gândit că tot ce se-ntâmpla acolo era doar rodul imaginației unui scenarist. Se pare că în ziua de azi toate astea există.”

Află mai multe

 

 

ALEXANDRU TOMESCU

AMBASADOR OFICIAL AL AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.

“BMW Seria 4 Gran Coupe este o maşină care arată spectaculos din orice unghi ai privi-o. Sunt pur şi simplu impresionat de eleganţa şi rafinamentul fiecărui detaliu şi mai ales fascinat de sportivitatea tipică BMW. De fiecare dată când cânt la vioara Stradivarius am aceeaşi senzaţie de la volanul unei maşini cu foarte mulţi cai putere: o forţă uriaşă, care te poate propulsa în lumi la care nici nu gândeai că ai putea ajunge. Marea înţelepciune, atât în cazul unei viori, cât şi al unei maşini, este să ştii cum să gestionezi toată acea forţă.”

Află mai multe

CĂLIN PETER NETZER

AMBASADOR OFICIAL AL AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.Află mai multe