BMW MINI Rolls-Royce

Automobile Bavaria Group

Automobile Bavaria Group România deţine 12 dealeri BMW şi un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 450 de angajaţi şi are o cifră anuală de afaceri de 94 milioane Euro.


Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice.


Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”.
Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i în România, fapt ce marchează o nouă direcţie de dezvoltare pentru afacerile companiei. Un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice a fost inaugurat la sediul din Băneasa.


Automobile Bavaria Group comercializează prin rețeaua sa de dealeri automobile marca BMW, MINI, Rolls Royce, motociclete BMW, noi şi rulate. Toate mărcile beneficiază de service specializat, cu acoperire națională.


Automobile Bavaria Group si-a extins de-a lungul timpului portofoliul de servicii pentru a asigura clienților săi o abordare integrată:

  • Închiriere maşini prin intermediul companiei Bavaria Rent.
  • Servicii de finanţare prin intermediul companiei Bavaria Leasing.
  • Servicii de asigurări prin intermediul Bavaria Broker de Asigurari.