BMW MINI Rolls-Royce

Despre noi

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est. Compania are reprezentanţe în 10 mari oraşe din România şi unul în Germania, lângă Munchen. În 2009, Automobile Bavaria a împlinit 15 ani de la înfiinţare. Experienţa îndelungată în serviciile de vânzare şi post-vânzare pentru mărcile din portofolul BMW Group, asigură orice client că alegând serviciile reţelei oficiale a luat cea mai bună decizie pentru sine şi maşina sa.


Automobile Bavaria şi dealerii săi comercializează automobile BMW şi MINI, noi şi rulate, Rolls Royce, motociclete BMW noi şi rulate. Pentru marca MINI Automobile Bavaria este dealer exclusiv în România, iar pentru BMW Motorrad este importator. Toate cele trei branduri beneficiază de service-uri specializate.

Prin partenerii din Group, compania oferă servicii de închiriere maşini (Bavaria Rent), vânzare şi service pentru vehicule comerciale MAN şi autobuze Neoplan noi şi rulate, pentru care MHS Truck & Bus este importatorul general pentru România, dar şi servicii de finanţare prin Bavaria Leasing şi MHS Leasing & Renting.