BMW MINI Rolls-Royce

Despre noi

Automobile Bavaria este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est și asigură locuri de muncă pentru peste 500 de angajaţi. Compania deţine în România 12 dealeri BMW, 3 centre MINI şi un service Rolls-Royce.

Automobile Bavaria este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice.

Automobile Bavaria este primul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica literă din lume”. Începând cu 2015 Automobile Bavaria a devenit primul dealer autorizat BMW i în România. Un service autorizat complet echipat pentru maşini electrice a fost inaugurat la sediul din Băneasa, urmat de autorizarea tuturor dealerilor, in anul 2018.

Automobile Bavaria comercializează prin rețeaua sa de dealeri automobile marca BMW, MINI, Rolls Royce, motociclete BMW Motorrad, noi şi rulate. Toate mărcile beneficiază de service specializat, cu acoperire națională.

Automobile Bavaria si-a extins de-a lungul timpului portofoliul de servicii pentru a asigura clienților săi o abordare integrată, prin parteneri sau business-uri conexe:

 

  • Închiriere maşini prin intermediul companiei Bavaria Mobility.
  • Servicii de finanţare prin intermediul companiei Bavaria Leasing.
  • Servicii de asigurări prin intermediul Bavaria Broker de Asigurari.