RĂMÂI MEREU VIZIONAR.

BMW X1 LA 29.980 € + TVA ŞI ROŢI DE IARNĂ CADOU. LA AUTOMOBILE BAVARIA GROUP.

Cere o ofertă personalizată

Istoria unei legende.

Prima generaţie BMW Seria 3, produsă între 1975 și 1983, a introdus un nou concept de design interior, având consola interioară orientată spre conducătorul auto, element care a devenit centrul filosofiei BMW în ceea ce priveşte designul interior.
În ceea ce priveşte motorizarea, primul BMW Seria 3 era propulsat de un motor cu doar 4 cilindri, dar cu o platformă care a decis imediat direcţia şi tipul automobilului – sport. Cele patru variante disponibile la lansare, cu 1.6 litri, 1.8 litri şi 2.0 litri au fost urmate în 1975 de modelul 320i ce ajungea la 125 CP şi motoare cu 6 cilindri în linie ce dezvoltau 143 CP şi aveau sistem de gestiune electronică, o performanţă remarcabilă pentru perioada lor.

Lansată în anul 2005 la Salonul Auto de la Geneva ca Sedan şi Touring, cea de-a cincea generaţie BMW Seria 3 a demonstrat la vremea aceea că trecutul poate fi lăsat în urmă, iar noua eră cu standarde eco este o provocare pe care o poate atinge cu succes. Odată cu această generaţie, tehnologia BMW EfficientDyanamics şi-a crescut autonomia şi emisiile CO2 au scăzut considerabil. Noile motoare pe benzină cu 6 cilindri asigurau o greutate ideală pentru acest model, iar împreună cu sistemul EfficientDyanamics, tehnologii precum Active Steering, Control Dinamic al tracţiunii şi servodirecţie electrică, au transformat întreaga experienţă de a conduce. Motorul 335i a fost câştigătorul «Premiului Internaţional pentru Motorul Anului».

Cel mai popular model BMW.

A fost şi continuă să fie cel mai popular şi îndrăgit model BMW, deşi au trecut mai mult de 40 de ani de la lansarea primei generaţii. Experienţa excepţională de la volan asigurată prin propulsoare remarcabile şi trenul de rulare agil, definit de distribuţia de mase 50:50 sunt caracteristici emblematice pentru BMW Seria 3 şi un simbol pentru întreaga evoluţie BMW.
În prezent, gama de motoare cuprinde 18 tipuri de motorizări pe combustibil şi o variantă plug-in hybrid, recunoscute pentru echilibrul deosebit dintre performanţă, consum de combustibil şi emisii de CO2.

SĂ SCHIMBI VIITORUL ESTE ÎN PUTERILE TALE.

BMW Seria 3 la 29.980 € + TVA.


Încă din anul 1975 BMW Seria 3 reprezintă perfect conceptul de automobil sedan sport. Aflat la cea de-a şasea generaţie, are design dinamic, oferă agilitate inegalabilă şi caracter practic în utilizarea de zi cu zi – toate aceste caracteristici impresionează iar şi iar. Distribuţia optimă a greutăţii, tracţiunea spate puternică, precum şi motoarele puternice pe benzină şi diesel, foarte eficiente şi cu tehnologie BMW EfficientDynamics, asigură dinamică remarcabilă şi consum mic de combustibil. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură tracţiune optimă în orice moment. Iar prin intermediul Sport Line, Luxury Line sau cu pachetul M Sport, îţi poţi personaliza automobilul BMW Seria 3 Sedan în funcţie de nevoile şi dorinţele tale.


Cere o ofertă personalizată

BMW 320d xDrive

Performanţă
Viteza maximă: 233 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 7,4 sec

Consum de combustibil
Consum urban: 5,1 l/100 km
Consum extraurban: 3,8 l/100 km
Consum mixt: 4,3 l/100 km

Detalii motor
Putere: 140 kW (190 CP)/ 4.000 rpm
Cuplu: 400 Nm/ 1.750 - 2.500 rpm
Emisii de CO2: 112 g/km

*Imagini cu titlu de prezentare.