BMW MINI Rolls-Royce

Asigurări

În segmentul asigurărilor grupul Automobile Bavaria este prezent prin intermediul Bavaria Broker, oferind servicii de brokeraj in asigurări atât pe segmentul corporate, cât și in zona retail.
 

Sub deviza „ SOLUȚII PENTRU ORICE RISC ” Încă de la început, oferim clienților noștri servicii integrate într-un proces unitar de management al riscului , oferindu-le întreaga gamă de produse de asigurare, de la cele mai cunoscute RCA, CASCO , MEDICALE, LOCUINTE, precum și asigurări de RASPUNDERI, GARANTII SANATATE, PIERDERI FINANCIARE, etc..
 

Este important de precizat faptul că spre deosebire de agenții de asigurări, care sunt reprezentanți ai societăților de asigurare, Bavaria Broker, ca în calitate de broker de asigurări, acționează în numele clienților, și negociază condiții și preturi favorabile pentru aceștia.
 

În cazul producerii riscurilor asigurate, Bavaria Broker reprezintă fiecare client in relația cu asiguratorul, În scopul obținerii despăgubirilor datorate, integral și operativ. De aceea, securitatea financiară și seriozitatea asiguratorilor sunt elemente esențiale ale procesului de selecție a ofertelor.
 

Activitatea Bavaria Broker oferă de asistențăta în vederea reducerii costurilor cauzate de expunerea la risc, creând astfel premisele pentru desfășurarea in condiții favorabile a activitățatii fiecărui client .
 

Bavaria Broker de Asigurare  SRL este autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, În baza deciziei nr. 3958/08.11.2005 și Înmatriculată În Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-321/09.11.2005 conform legislaţiei în vigoare.