ADAUGĂ POVEȘTI DE PRIMĂVARĂ.


ALEGE TRASEUL CEL MAI ÎNDRĂZNEŢ, CU MINI COUNTRYMAN. 25.900 € + TVA, LA DEALERUL TĂU AUTOMOBILE BAVARIA.


SUNT INTERESAT

ADAUGĂ AMINTIRI.


Alege peisajul care te reprezintă, fie că este o zonă montană, un lac liniştit sau amurgul unei seri din oraşul tău. Apoi explorează, trăieşte clipa şi simte.


MINI Countryman este aici pentru a reînvia spiritul tău de aventură, într-o configuraţie care îţi va aduce clipe memorabile – transmisie automată Steptronic, pachet oglinzi exterioare, cameră de luat vederi pentru mersul înapoi, scaune încălzite pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, senzori de parcare, pilot automat cu funcţie de frânare, jante din aliaj uşor de 17" Imprint Spoke, pachet compartiment de depozitare şi pachet MINI Excitement.


VEZI VIDEO
MINI COUNTRYMAN: 272 €/ LUNĂ. + TVA

Asigurare GAP şi Garanţie extinsă BRI incluse.
MINI Service Inclusive – 5 ani/60.000 km.*Prin MINI Select - leasing financiar cu triplă opţiune la final de contract.
Plată iniţială 10%, perioadă de finanţare 48 de luni, dobandă EURO Fixă 4,39%, DAE 6,34%. Opţiune de cumpărare la final de contract în valoarea de 16.576 € + TVA.

AVENTURA TE CHEAMĂ. CERE O OFERTĂ.Completează formularul de mai jos şi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informaţii suplimentare privind noul MINI Countryman.— HIGHLIGHTS —ADAUGĂ SPAŢIU.

Acum ai la dispoziţie mai mult spaţiu pentru tine, pentru camarazii tăi de aventură şi pentru toate bagajele de care ai nevoie. Vestea bună este că până la cinci pasageri pot lua loc pe bancheta rabatabilă din spate. Tot ce îţi rămâne de făcut este să alegi destinaţia. Iar când vrei să iei o pauză, foloseşte banca pentru picnic din portbagaj şi bucură-te de peisaj.

ADAUGĂ KILOMETRI.

Fie că doreşti să ajungi în cel mai înalt vârf de munte sau să faci o simplă călătorie la cumpărături într-o zi ploioasă, sistemul de tracţiune integrală ALL4 asigură aderenţă maximă în orice viraj. Sistemul asigură distribuirea dinamică a puterii între roţi şi trimiterea acesteia către roţile care au cea mai multă nevoie de putere.

ADAUGĂ IUHUUUUUUUUUU.

Ai o gamă numeroasă de inovaţii de ultimă generaţie şi materiale premium din care poţi alege pentru a-ţi personaliza propriul tău MINI Countryman. Ecranul de 8,8” cu suprafaţă tactilă îţi permite să gestionezi comod funcţiile telefonului, funcţiile de navigaţie, funcţiile multimedia şi multe altele – totul printr-o simplă atingere cu degetul.