ADAUGĂ-ŢI POVESTEA.

ACUM ȘI ÎN MOD ELECTRIC. CU DEALERUL TĂU MINI, AUTOMOBILE BAVARIA.VREAU O OFERTĂ

*Ofertă disponibilă prin Programul finanţat din Fondul pentru mediu.


Acolo unde alţii văd un cablu de încărcare, tu vezi viitorul.


MINI COOPER S E COUNTRYMAN ALL4.


"Conceptul plug-in hybrid se potriveşte perfect noului MINI Countryman pentru că oferă tracțiune integrală inteligentă, fiind totodată capabil şi să ruleze exclusiv electric atât în zone urbane, cât şi pe distanțe mai lungi. Acest lucru este unic în segment."

— Uwe Seitz, Project Manager MINI Cooper S E Countryman ALL4VEZI VIDEOÎN PLUS, AI PÂNĂ LA 2% BONUS DE TRADE-IN.

Protecția mediului reprezintă o preocupare importantă și mereu prezentă în tot ceea ce dezvoltăm: tehnologii, produse, servicii, procese de producție care folosesc energie regenerabilă. Respectăm angajamentul nostru de reînnoire a parcului auto la nivelul Uniunii Europene, motiv pentru care derulăm programul și în România.

Îţi poţi schimba automobilul diesel cu normă de poluare EU4 sau mai jos cu un automobil MINI. Partenerii autorizaţi MINI pot prelua automobilul, oferind un suport suplimentar

de până la 2%, în funcţie de automobilul pe care îl cumperi, până la 31.12.2017.

Pentru a beneficia de program, trebuie să fii proprietarul automobilului pe care îl deţii de cel puţin un an de zile iar acesta să fi avut prima înmatriculare în România.

În plus, pentru MINI Countryman plug-in hybrid beneficiezi de programul “Rabla Plus”** cu un sprijin de aproximativ 4.500 €.— HIGHLIGHTS —CE ÎNSEAMNĂ MINI ELECTRIC?

Propulsia plug-in hybrid a modelului MINI Cooper S E Countryman ALL4 combină ce este mai bun din cele două universuri:

+ Motor pe benzină, cu trei cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo din cea mai nouă generație (100 kW/136 CP)
+ Motor electric cu tehnologie eDrive (65 kW/88 CP)

REZULTATUL? Putere totală a sistemului de 165 kW/224 CP.

ÎNCARCI ATÂT DE UȘOR.

MINI Cooper S E Countryman ALL4 este alimentat de o baterie litiu-ion de ultimă generaţie şi are capacitate de 7,6 kWh. Bateria oferă putere maximă şi are durată lungă de viaţă, datorită sistemului de răcire avansat care menţine temperatura de operare în parametri optimi. Poţi încărca bateria complet, cu ajutorul unei prize casnice în timp de trei ore şi 15 minute sau la o staţie de încărcare specială pentru automobile electrice, în două ore şi 15 minute.

ALEGE-ŢI MODUL DE CONDUS.

AUTO eDrive. Cea mai eficientă combinaţie dintre motorul electric şi cel termic, ideal pentru condusul în oraş, cu viteze de până la 80 km/h.
MAX eDrive. În acest mod poţi conduce fără emisii de noxe până la 40 km, cu viteze de până la 125 km/h. Motorul termic se va activa suplimentar la viteze mai mari.
SAVE BATTERY. Modul inteligent în care motorul pe benzină încarcă bateria, pentru ca tu să te bucuri din nou cât mai curând de experienţa condusului electric.

221 CP

Putere totală a sistemului de propulsie pe benzină şi a motorului electric.

6,9 sec

Acceleraţie de la 0 - 100 km/h.

2,1 l/ 100 km

Consum mediu de combustibil.
Emisii CO2: 49 g/km.

40 km

Autonomie în regim electric.
Sau 550 km autonomie totală.


Cere o ofertă personalizată.Completează formularul de mai jos şi un reprezentant MINI te va contacta în cel mai scurt timp posibil, cu detalii şi informaţii despre noul MINI Countryman plug-in hybrid.** Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019 derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu.
Oferta prezentată nu înlocuiește datele, informaţiile şi instrucţiunile valabile prezentate de către Autoritate şi/sau autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului.
Pentru a beneficia de oferta prezentată, este necesară îndeplinirea condițiilor de eligibilitate prevăzute în cuprinsul Ordinului Ministrului Mediului Nr. 660/2017

*** Imagini cu titlu de prezentare.