BMW MINI Rolls-Royce

Bavaria Leasing

BAVARIA LEASING a fost înfiinţată în anul 2004, ca societate destinată să finanţeze în principal autovehiculele comercializate de către Automobile Bavaria Group, dar şi alte tipuri de autovehicule existente pe piaţa românească.

 

Fiind permanent preocupată de creşterea calităţii serviciilor oferite, în scurt timp, societatea a reuşit să-și creeze un portofoliu solid de cliențti şi să ocupe unei o poziti de top în ierarhia firmelor de leasing.


Din septembrie 2007, societatea aplică reglementările specifice instituţiilor financiare nebancare, fiind înregistrată în evidenţele Băncii Naţionale ca societate financiară nebancară.

 

Folosind avantajul experienţei şi expertizei generate de apartenenţa la Grupul Automobile Bavaria, BAVARIA LEASING a avut o evoluţie rapidă pe piaţa internă de leasing. Mai mult decât atât, suntem implicaţi activ în procesul de perfecţionare a produsului leasing, pentru a fi astfel capabili să oferim partenerilor noştri alternative de finanţare rapidă, flexibilă şi într-o manieră profesionistă, oferte bazate pe o înţelegere clară şi corectă a produsului şi legislaţiei în vigoare precum şi a nevoilor clienţilor noştrii.